אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-120 מעלות. משטחים את הבוטנים בתבנית וקולים כמה דקות, עד שהקליפה נפרדת מהם בקלות.
- קולפים את הבוטנים ומעבירים למכל מעבד המזון. מוסיפים את הסוכר וטוחנים לתערובת פירורית.
- מעבירים את התערובת לקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים, למעט אבקת הסוכר. מערבבים לבצק אחיד ומעבירים למקרר לחצי שעה עד שעה, להתייצבות.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. יוצרים מהבצק כדורים בקוטר 3-2 ס"מ ומגלגלים באבקת הסוכר, לציפוי. מניחים את הכדורים בעטרות נייר ומסדרים בתבנית.
- אופים 12-10 דקות, עד שפני העוגיות מתבקעים (חשוב שלא לאפות יותר מדי, כדי שהעוגיות לא יתייבשו).
עוד מתכונים מצוינים של דפנה אוסטר מיכאל - בבלוג "מתנות קטנות"