![אוכל](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2019/01/10/8996102/8996102_0_50_2000_1202_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
2-3
כוסות
בוטנים לא קלויים
350 גרם
1
כוס
סוכר
200 גרם
2
ביצים
1
כפית
קינמון
1/2
כפית
ציפורן
קליפה
תפוז שלם
מגוררת
אבקת סוכר
לציפוי
:רשימת קניות עבור המתכון
בלי קמח: עוגיות בוטנים מושלגות עם תפוז
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/bkbgdujy2אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-120 מעלות. משטחים את הבוטנים בתבנית וקולים כמה דקות, עד שהקליפה נפרדת מהם בקלות.
- קולפים את הבוטנים ומעבירים למכל מעבד המזון. מוסיפים את הסוכר וטוחנים לתערובת פירורית.
- מעבירים את התערובת לקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים, למעט אבקת הסוכר. מערבבים לבצק אחיד ומעבירים למקרר לחצי שעה עד שעה, להתייצבות.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. יוצרים מהבצק כדורים בקוטר 3-2 ס"מ ומגלגלים באבקת הסוכר, לציפוי. מניחים את הכדורים בעטרות נייר ומסדרים בתבנית.
- אופים 12-10 דקות, עד שפני העוגיות מתבקעים (חשוב שלא לאפות יותר מדי, כדי שהעוגיות לא יתייבשו).
עוד מתכונים מצוינים של דפנה אוסטר מיכאל - בבלוג "מתנות קטנות"