אופן ההכנה:
- הקציצות: מערבבים את הבשר עם הביצים, השום, הפטרוזיליה, פירורי הלחם, מלח ופלפל. מוסיפים את המנגולד ומערבבים שוב.
- יוצרים מהתערובת קציצות ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
- הרוטב: מחממים מעט שמן במחבת גדולה (או בסיר) ומטגנים את הבצל עד שהוא הופך לשקוף. מוסיפים את השום ומטגנים כדקה נוספת. מוסיפים את המנגולד ומטגנים עד שהמנגולד מתרכך ומאבד מנפחו.
- מוסיפים את מיץ הלימון, המים ומעט מלח מים ומערבבים. מוסיפים את הקציצות, מכסים חלקית ומבשלים כחצי שעה.
עוד מתכונים של דורית מנו-טל אור בבלוג "Sweet Dooly"