אוכל
כשר
צמחוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן כולל
20 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
10
מצרכים
5
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
מרכיבים:
500
גרם
פסטה רחבה
למשל פפרדלה
4
כפות
שמן זית
10
יח'
שיני שום
קלופות וחצויות
400
גרם
עגבניות שרי
חצויות
1
סלסלה
פטריות שמפיניון טריות
נקיות ופרוסות
8
יח'
תחתיות ארטישוק (קפואות)
מופשרות ופרוסות
100
גרם
זיתי קלמטה
מגולענים וחצויים
1/4
כוס
פטרוזיליה טרייה
קצוצה גס
מלח
לפי הטעם
פלפל גרוס
לפי הטעם
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה
  1. מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן, מסננים ושומרים עד להגשה.
  2. מחממים את השמן במחבת רחבה, מוסיפים את השום ומערבבים.
  3. מוסיפים את עגבניות השרי ומבשלים כ-5 דקות.
  4. מוסיפים את יתר המרכיבים, למעט הפטרוזיליה, המלח והפלפל ומבשלים עד לריכוך. מקפיצים מדי פעם.
  5. מוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים קלות ומתבלים במלח ובפלפל.
  6. מוסיפים את הפסטה המוכנה, מערבבים עד לציפוי אחיד ברוטב ומגישים.
אם מגישים מאוחר יותר, שומרים את הרוטב ואת הפסטה בנפרד ומערבבים רק בסמוך להגשה.

עוד מתכונים של חיה אילונה דר - בבלוג "From Haya with Love"