אופן ההכנה
- מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן, מסננים ושומרים עד להגשה.
- מחממים את השמן במחבת רחבה, מוסיפים את השום ומערבבים.
- מוסיפים את עגבניות השרי ומבשלים כ-5 דקות.
- מוסיפים את יתר המרכיבים, למעט הפטרוזיליה, המלח והפלפל ומבשלים עד לריכוך. מקפיצים מדי פעם.
- מוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים קלות ומתבלים במלח ובפלפל.
- מוסיפים את הפסטה המוכנה, מערבבים עד לציפוי אחיד ברוטב ומגישים.
אם מגישים מאוחר יותר, שומרים את הרוטב ואת הפסטה בנפרד ומערבבים רק בסמוך להגשה.
עוד מתכונים של חיה אילונה דר - בבלוג "From Haya with Love"