![אוכל](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2019/06/30/9335916/9335916_0_37_1300_782_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
מרכיבים:
500
גרם
פסטה רחבה
למשל פפרדלה
4
כפות
שמן זית
10
יח'
שיני שום
קלופות וחצויות
400
גרם
עגבניות שרי
חצויות
1
סלסלה
פטריות שמפיניון טריות
נקיות ופרוסות
8
יח'
תחתיות ארטישוק (קפואות)
מופשרות ופרוסות
100
גרם
זיתי קלמטה
מגולענים וחצויים
1/4
כוס
פטרוזיליה טרייה
קצוצה גס
מלח
לפי הטעם
פלפל גרוס
לפי הטעם
:רשימת קניות עבור המתכון
פסטה עם עגבניות שרי, זיתים, שום ושמן זית
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/bknt4ygvnאופן ההכנה
- מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן, מסננים ושומרים עד להגשה.
- מחממים את השמן במחבת רחבה, מוסיפים את השום ומערבבים.
- מוסיפים את עגבניות השרי ומבשלים כ-5 דקות.
- מוסיפים את יתר המרכיבים, למעט הפטרוזיליה, המלח והפלפל ומבשלים עד לריכוך. מקפיצים מדי פעם.
- מוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים קלות ומתבלים במלח ובפלפל.
- מוסיפים את הפסטה המוכנה, מערבבים עד לציפוי אחיד ברוטב ומגישים.
אם מגישים מאוחר יותר, שומרים את הרוטב ואת הפסטה בנפרד ומערבבים רק בסמוך להגשה.
עוד מתכונים של חיה אילונה דר - בבלוג "From Haya with Love"