אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- שמים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד.
- יוצרים מהבצק כדורים בגודל של גולות גדולות. משטחים מעט ומניחים בתבנית (שומרים על מרווחים בין העוגיות, כי הן יתפשטו באפייה). אם רוצים, מניחים על כל עוגייה פרוסת שקד.
- אופים 12-8 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות מעט. חשוב להשגיח עליהן, כדי שלא יישרפו.
- מצננים את העוגיות לחלוטין בתבנית ומעבירים לכלי אטום. העוגיות יישמרו כשבוע.
עוד מתכונים של דורית מנו-טל אור בבלוג Sweet Dooly