![](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2015/07/21/6182287/6182287_0_89_1618_973_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
12
יח'
שוקי עוף
מטוגנת בשמן עמוק כ-30 דקות או עד שמוכן
2
כוסות
חומץ בלסמי
2
כפות
סוכר
1
כף
שום קצוץ
1
כוס
עלי בזיליקום
1
כפית
מלח
1/2
כף
פלפל שחור גרוס
מעט צ׳ילי יבש גרוס
2
כפות
שמן זית
:רשימת קניות עבור המתכון
בקלי קלות: שוקיים ברוטב בלסמי
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/bkpdodyztאופן ההכנה:
- מכניסים למחבת את כל החומרים, למעט שמן הזית, ומבשלים כחמש דקות.
- מוסיפים את השוקיים המטוגנות ואת שמן הזית ומבשלים על להבה גבוהה כחמש דקות עד שהרוטב מצומצם ומזוגג.