אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מכינים את ה"קרוטונים" - מערבבים את כל מרכיבי ה"קרוטונים" ומפזרים בתבנית בשכבה אחידה. אופים כ-20 דקות או עד שהם מזהיבים, מניחים בצד להצטננות.
- מכינים את הרוטב - מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומניחים בצד.
- מרכיבים את הסלט - מטפטפים מעט מיץ לימון על פרוסות האבוקדו, על מנת שלא ישחירו.
- פורסים כל ראש חסה לשניים לאורך ומסדרים יפה בצלחת הגשה או בצלחות אישיות. מפזרים את פרוסות האבוקדו מעל. מוזגים מעל את הרוטב, ומפזרים את העירית ואת ה"קרוטונים". מגישים מיד.