אוכל
כשר
זמן הכנה
20 דקות
זמן כולל
20 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
16
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
4
נתחים
פילה סלמון
במשקל 150 גרם כל אחד
1/2
כפית
מלח
סלסה:
1
אבוקדו
גדול, קלוף, מגולען וחתוך לקוביות גדולות
12
זיתים שחורים
(קלמטה או טאסוס), מגולענים
8
עגבניות שרי
חתוכות לרבעים
גרעינים מ-1 קלח תירס
2 גבעולי בצל ירוק
קצוצים דק
עלים מ-6-5 גבעולי כוסברה
1 צ'ילי אדום
פרוס דק
קורט
מלח
קורט
פלפל שחור
גרוס
1
כף
שמן זית
גבינה הלבנה המתובלת:
4
כפות
גבינה לבנה
5%
1
כף
לבן
1
מלפפון
מגורר בפומפייה וסחוט
קורט
מלח
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מערבבים את כל מרכיבי הסלסה בקערה ושומרים בצד.
  2. מייבשים היטב את עור הדגים ומתבלים במעט מלח.
  3. מחממים מחבת טפלון על להבה בינונית. מניחים את נתחי הפילה במחבת, כשהעור פונה כלפי מטה, ומטגנים עד שבשר הדגים כמעט מוכן ורובו משנה את צבעו. הופכים, מטגנים דקה נוספת ומעבירים לצלחת.
  4. בזמן שהדגים במחבת, מערבבים את כל מרכיבי הגבינה המתובלת ומורחים על 4 צלחות הגשה.
  5. מוסיפים לכל צלחת 2 כפות גדושות מהסלסה ומניחים מעל נתח פילה. מגישים מיד.