אופן ההכנה:
- מערבבים את כל מרכיבי הסלסה בקערה ושומרים בצד.
- מייבשים היטב את עור הדגים ומתבלים במעט מלח.
- מחממים מחבת טפלון על להבה בינונית. מניחים את נתחי הפילה במחבת, כשהעור פונה כלפי מטה, ומטגנים עד שבשר הדגים כמעט מוכן ורובו משנה את צבעו. הופכים, מטגנים דקה נוספת ומעבירים לצלחת.
- בזמן שהדגים במחבת, מערבבים את כל מרכיבי הגבינה המתובלת ומורחים על 4 צלחות הגשה.
- מוסיפים לכל צלחת 2 כפות גדושות מהסלסה ומניחים מעל נתח פילה. מגישים מיד.