![אוכל](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2018/09/20/8781015/8781015_0_106_1600_962_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
לסלט:
1
צרור
רוקט
קצוץ דק
1
חסה
קצוצה דק
10
עלי
עלי נענע שלמים
גרעינים מרימון שלם
1/2
גביע (100 גרם)
שמנת חמוצה
3
תאנים
פרוסות
1/2
כוס (50 גרם)
פיסטוקים
קלויים במחבת ללא שמן
לרוטב הוויניגרט:
1
כפית
חרדל גרגירים
1
כף
דבש
1
כפית
ג'ינג'ר מגורר
1
שן שום
כתושה
1/2
כפית
מלח
1
כף
מיץ לימון
2
כפות
מיץ תפוזים
1/2
כוס
שמן קנולה
:רשימת קניות עבור המתכון
סלט מיוחד עם רימונים ותאנים
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/bkxcddde3אופן ההכנה:
- שמים בקערה את הרוקט, החסה, הנענע וגרעיני הרימון (שומרים מעט מהם בצד לקישוט) ומערבבים.
- שמים בקערית את כל מרכיבי הרוטב, למעט השמן. מוסיפים את השמן בזילוף אטי, תוך טריפה, עד לקבלת רוטב אחיד.
- יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים. מזלפים מעל את השמנת החמוצה, מסדרים את פרוסות התאנים ומקשטים בפיסטוקים ובגרגירי הרימון ששמרנו בצד. מגישים.