אופן ההכנה:
- מכינים את הבצק - במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את הקמחים עם אבקת הסוכר, ומוסיפים את קוביות החמאה. יוצקים מים בהדרגה, ומערבבים עד שנוצר בצק רך לשימוש.
- מכינים את המלית - מרתיחים את החלב עם הסוכר ותמצית הווניל, ומורידים מהגז. מוסיפים את השוקולד, הפיסטוק והשקדים הגרוסים ומערבבים עד שנוצרת תערובת אחידה.
- מפזרים מעט קמח ללא גלוטן על משטח עבודה, ומרדדים את הבצק. יוצרים עיגולים בקוטר של 9 ס"מ, מניחים את המלית באמצע וסוגרים למשולשים.
- מסדרים על מגש עם נייר אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך כ-20 דקות עד שאוזני ההמן מקבלות גוון זהוב. בסיום האפייה מפזרים מעל אוזני ההמן אבקת סוכר, ומגישים.
המתכון באדיבות ירון גינדי, שף מלון "לאונרדו רויאל ריזורט" באילת