אוכל
כשר
טבעוני
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
40 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
10
מצרכים
2
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
תבנית שקעים
4
כפות
זרעי צ'יה
1
כוס
חלב סויה
1
מיכל
גבינה רכה לבנה טבעונית (250 גרם)
3
יחידות
בצל ירוק
קצוץ
1
יחידה
קישוא
מגורר וסחוט מנוזלים
1
כפית
מלח
1
כפית
פלפל שחור
1/3
כוס
שמן
1/2
כוס
קמח תופח
גרעיני חמניה
גרעיני חמניה (לעיטור, לא חייבים)
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן הכנה:
  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר לאפייה.
  2. מערבבים את זרעי הצ'יה עם חלב הסויה ומניחים לעמוד כ-10 דקות בצד.
  3. שמים בקערה את על המרכיבים למעט הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הקמח, מערבבים עד לפיזור אחיד וממלאים את השקעים עד ל-3/4 מגובהם.
  4. מעטרים בגרעיני חמניה (אם משתמשים) ואופים 30-25 דקות.
* המתכון באדיבות אינס שילת ינאי לרשת מלונות מטיילים