![אוכל](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2020/05/17/9972537/9972537_0_0_2000_1202_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
תבנית שקעים
4
כפות
זרעי צ'יה
1
כוס
חלב סויה
1
מיכל
גבינה רכה לבנה טבעונית (250 גרם)
3
יחידות
בצל ירוק
קצוץ
1
יחידה
קישוא
מגורר וסחוט מנוזלים
1
כפית
מלח
1
כפית
פלפל שחור
1/3
כוס
שמן
1/2
כוס
קמח תופח
גרעיני חמניה
גרעיני חמניה (לעיטור, לא חייבים)
:רשימת קניות עבור המתכון
לא רק לטבעונים: מאפינס מהירים עם קישואים
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/bkymcpccoאופן הכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר לאפייה.
- מערבבים את זרעי הצ'יה עם חלב הסויה ומניחים לעמוד כ-10 דקות בצד.
- שמים בקערה את על המרכיבים למעט הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הקמח, מערבבים עד לפיזור אחיד וממלאים את השקעים עד ל-3/4 מגובהם.
- מעטרים בגרעיני חמניה (אם משתמשים) ואופים 30-25 דקות.
* המתכון באדיבות אינס שילת ינאי לרשת מלונות מטיילים