צוואר כבש על ערמונים ופירות יבשים ברכז רימונים' של סימונה ביטון
כשר
זמן הכנה
30 דקות
זמן כולל
90 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
13
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
ק"ג
צוואר כבש
100
גרם
ערמונים
100
גרם
שזיפים מיובשים
100
גרם
משמשים מיובשים
10
בצלי שאלוט
4
פטריות פורטובלו בינוניות
זילוף
מייפל
זילוף
רכז רימונים
קמצוץ
בהרט
קמצוץ
קינמון
קמצוץ
פלפל
קמצוץ
מלח
קמצוץ
אבקת מרק עוף
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות

אופן ההכנה:

לטגן את בצלי השאלוט, את הפירות היבשים ואת הפטריות עד להזהבה.
לאחר מכן להוסיף כף אחת מהתבלינים - בהרט, מרק עוף, קינמון, מלח ופלפל שחור.
להוסיף זילוף של רכז רימונים.
לתת לתבשיל להתבשל בישול איטי במשך חצי שעה.
לאחר מכן מוסיפים את צוואר הכבש - שעבר בישול מקדים של שעה בתנור בטמפרטורה של 150 מעלות.
לאחר הוספת הכבש מבשלים במשך חצי שעה נוספת.