![צוואר כבש על ערמונים ופירות יבשים ברכז רימונים' של סימונה ביטון](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2024/04/08/H1ZAT7wbg0/H1ZAT7wbg0_0_0_1599_899_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
ק"ג
צוואר כבש
100
גרם
ערמונים
100
גרם
שזיפים מיובשים
100
גרם
משמשים מיובשים
10
בצלי שאלוט
4
פטריות פורטובלו בינוניות
זילוף
מייפל
זילוף
רכז רימונים
קמצוץ
בהרט
קמצוץ
קינמון
קמצוץ
פלפל
קמצוץ
מלח
קמצוץ
אבקת מרק עוף
:רשימת קניות עבור המתכון
צוואר כבש על ערמונים ופירות יבשים ברכז רימונים
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/bkz6szklrאופן ההכנה:
לטגן את בצלי השאלוט, את הפירות היבשים ואת הפטריות עד להזהבה.
לאחר מכן להוסיף כף אחת מהתבלינים - בהרט, מרק עוף, קינמון, מלח ופלפל שחור.
להוסיף זילוף של רכז רימונים.
לתת לתבשיל להתבשל בישול איטי במשך חצי שעה.
לאחר מכן מוסיפים את צוואר הכבש - שעבר בישול מקדים של שעה בתנור בטמפרטורה של 150 מעלות.
לאחר הוספת הכבש מבשלים במשך חצי שעה נוספת.