עוף עם פירות יבשים
כשר
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
110 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
14
מצרכים
6
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
2
בצלים גדולים
קלופים ופרוסים
15
אגוזי מלך
6
שזיפים מיובשים
5
משמשים מיובשים
50
גרם
צימוקים
1
מקל קינמון
5
עלי דפנה
6
כרעיים
נקיות ויבשות
1/2
כפית
אגוז מוסקט
טחון
לרוטב :
1/2
כוס
שמן
2-1
כוסות
סילאן
(תלוי במידת המתיקות הרצויה)
1
כפ שטוחה
מלח
1
כפית
פפריקה
1/2
כפית
קינמון
טחון
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות, במצב טורבו.
  2. מניחים בתבנית את רצועות הבצל, את האגוזים, את הפירות היבשים והתבלינים, מסדרים מעל את הכרעיים.
  3. הרוטב: מערבבים את מרכיבי הרוטב ויוצקים אותו על הכרעיים.
  4. מכסים בנייר אלומיניום ואופים בתנור כשעה-שעה וחצי, עד שהכרעיים מוכנות.
  5. מנמיכים את הטמפרטורה ל-180 מעלות, מסירים את נייר האלומיניום, מלחלחים את העוף עם הרוטב מהתבנית ואופים 15 דקות נוספות, עד להשחמה.