(צילום: ליאורה חוברה)
אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית בספריי שמן.
- מקציפים את הביצים עם הסוכר במשך 8 דקות עד שמתקבל קצף יציב.
- מערבבים יחד את הקמח והפודינג. בקערה נפרדת מערבבים יחד את חמאת הבוטנים, מיץ הקלמנטינות, תמצית הווניל וקליפת התפוז המגורדת, עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים לסירוגין לקציפת הביצים את תערובת הקמח ואת התערובת עם חמאת הבוטנים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
- יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים כ-25 דקות, עד שפני העוגה מתקשים מעט.
- הקראמבל: מעבדים את כל מרכיביו במעבד מזון, עד להיווצרות פירורים דביקים. שומרים במקרר עד השימוש.
- מוציאים את העוגה, מפזרים את הפירורים ומחזירים לתנור ל-25-20 דקות נוספות, עד שהפירורים מזהיבים וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.
ליאורה חוברה היא דיאטנית קלינית M.Sc. ומסטר NLP לבריאות ולהרזיה