![סלט ויאטנמי](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2023/01/22/BkFLM5qoo/BkFLM5qoo_0_115_1728_1039_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
כוס
פילה פומלה
גדולה
100
גר'
חזה עוף במרינדה
1/4
צ'ילי אדום
פרוס לטבעות
חופן
עלי כוסברה
חופן
עלי נענע
1
מלפפון
חתוך לרצועות דקות
מרינדה לחזה עוף:
330
מ"ל
סויה
2
כפיות
שמן שומשום
2
כפות
סוכר לבן
או חום
3-4
כפות
מים
רוטב לסלט פומלה:
1
קובייה קטנה של ג'ינג'ר
1/4
צ'ילי אדום
קצוץ
4
שיני שום
טרי, קצוץ
4
כפות
חומץ
2
כפות
רוטב דגים
1
כף
סוכר לבן
קומץ
מלח
:רשימת קניות עבור המתכון
בריא ומשביע: מתכון לסלט פומלה עם חזה עוף
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/by611s2twhאופן הכנה:
- משרים את חזה העוף במרינדה למשך שעה וחצי.
- מכינים את הרוטב לסלט - מכניסים את מצרכי הרוטב לקערה, מערבבים עד שהסוכר נעלם.
- מניחים את הרוטב בצד ל-20 דקות כדי שכל הטעמים של הירקות יפתחו ויכנסו לתוך הרוטב.
- לאחר שעה וחצי, מחממים את התנור לטמפ' של 170 מעלות ומכניסים את חזה העוף לתנור עד שהוא מוכן.
- מניחים את חזה העוף בצד עד לקירור מוחלט של העוף. בינתיים מתחילים להכין את הסלט: מכניסים לקערת הערבוב את הפומלה הנקייה, הצ'ילי, המלפפון, הכוסברה והנענע. מפרקים את חזה העוף ליצכות קטנות ומוספים לקערה של הסלט. מוסיפים את הרוטב, מערבבים היטב ומגישים.