אופן הכנה:
- משרים את חזה העוף במרינדה למשך שעה וחצי.
- מכינים את הרוטב לסלט - מכניסים את מצרכי הרוטב לקערה, מערבבים עד שהסוכר נעלם.
- מניחים את הרוטב בצד ל-20 דקות כדי שכל הטעמים של הירקות יפתחו ויכנסו לתוך הרוטב.
- לאחר שעה וחצי, מחממים את התנור לטמפ' של 170 מעלות ומכניסים את חזה העוף לתנור עד שהוא מוכן.
- מניחים את חזה העוף בצד עד לקירור מוחלט של העוף. בינתיים מתחילים להכין את הסלט: מכניסים לקערת הערבוב את הפומלה הנקייה, הצ'ילי, המלפפון, הכוסברה והנענע. מפרקים את חזה העוף ליצכות קטנות ומוספים לקערה של הסלט. מוסיפים את הרוטב, מערבבים היטב ומגישים.