אופן הכנה:
- הבסיס: שמים בסיר את המחמאה, הסוכר, קליפת התפוז המגוררת ואת השוקולד ומחממים בעדינות עד להמסה. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומסירים מן האש.
- מוסיפים את החלמונים וטורפים במהירות עד לקבלת תערובת אחידה.
- שמים במעבד מזון את היין ואת המצות וטוחנים דק. מעבירים לקערה ומוסיפים את האגוזים ואת הדובדבנים. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים בכף.
- מרפדים בנייר אפייה 2 תבניות מאורכות ומשטחים בכל אחת מהן מתערובת המצות והשוקולד. מצננים במקרר במשך שעה.
- מורחים על כל שכבת בסיס 2 כפות קונפיטורה.
- הקרם: מקציפים את השמנת עם הפודינג והקפה עד לקבלת קצף יציב. משטחים מחצית מהכמות על כל עוגה, מכסים ומכניסים למקפיא למשך שעתיים לפחות. מגישים ישירות מהמקפיא.
עוד מתכונים של דינה משה - בבלוג "דינה דיש"