אופן הכנה:
- מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את הבצל. מטגנים כמה דקות ומוסיפים את הפטריות. מערבבים ומטגנים כמה דקות עד להשחמה.
- מעבירים את הבצל ואת הפטריות לקערה של מעבד מזון. מוסיפים את השעועית, את האורז, רוטב הסויה ותערובת התבלינים. מעבדים עד לקבלת תערובת דביקה עם מרקם מעט גס.
- אם העיסה רכה מדי, מוסיפים חלק מקמח העדשים ומערבבים בעדינות. טועמים ומתקנים תיבול.
- מרטיבים את הידיים ויוצרים 8 קציצות. אפשר להשתמש גם בחותכן בגודל מתאים.
- משמנים קלות מחבת ומטגנים את הקציצות במשך כמה דקות מכל צד.
- ההגשה: מניחים את הקציצה בלחמנייה שאותה קליתם קלות בתנור, מוסיפים ירקות ורטבים שאוהבים ומגישים.
עדי כהן סימן טוב היא בלוגרית אוכל ומנחת קורסים וסדנאות לבישול בריא
פורסם לראשונה: 16:48, 15.10.23