נאגטס עוף
המצרכים:
לנאגטס -
500 גר' חזה עוף, טחון פעמיים
מלח
מעט סוכר
לציפוי -
1 כוס קמח לחם
1 כוס קמח אורז או קורנפלור
מעט מלח
מעט תבלין גריל עוף
לתוספת תירס -
2 קלחי תירס טרי
מלח
סיר מלא במים
אופן ההכנה:
- מערבבים את העוף הטחון עם שאר מרכיבי הנאגטס, ויוצרים בעזרת הידיים קציצות קטנות בצורה של נאגטס.
- מחממים מחבת עם מעט שמן קנולה או חמניות.
- מערבבים את מרכיבי הציפוי יחד, ומצפים כל נאגטס בתערובת. מטגנים היטב עד להשחמה, ומוציאים לנייר סופג.
- מגישים עם מיונז ברביקיו או כל רוטב אחר שאתם אוהבים.
- מבשלים את התירס - יש מיליון שיטות לבשל תירס טרי, זו המועדפת עלי: ממלאים סיר עמוק במים ומביאים לרתיחה. מוסיפים כף מלח. כשהמים רותחים מוסיפים את התירס, מבשלים 5-10 דקות, מכבים את הלהבה ומשאירים מכוסה 5 דקות נוספות.