אופן ההכנה:
הכנת הטארטלטים: את עלי הסיגר קורצים ל-4 עיגולים בעזרת כוס בקוטר 8 ס"מ וסכין. מניחים את העיגולים שקרצנו על גבי קעריות חסינות חום ומכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות למשך 8-7 דקות ליצירת הטארטלטים, שבתוכם נסדר את המנה.
להכנת קרם האבוקדו: מכניסים את מצרכי הקרם למעבד מזון (אפשרי גם בנינג'ה) וטוחנים למרקם חלק.
הכנה והרכבה: בקערה מערבבים את קוביות הטונה, קוביות האבוקדו והעירית הקצוצה. מניחים את הטארטלטים בצלחת הגשה על גבי מפית לבנה חגיגית, מזלפים או מסדרים עם כפית את קרם האבוקדו ומשטחים בצורה אסטתית.
על גבי הקרם מניחים את הטונה, האבוקדו והעירית שערבבנו. מפזרים מעט ממלח המלדון. עם כפית נקייה מניחים ערימת קוויאר ומסביב מעטרים עם פרחי מאכל שבחרתם. מגישים לצד שוט וודקה – בתאבון!
המנה תוגש במסעדת Sphera כחלק מאירועי סוף השנה של וודקה בלוגה גולד ליין, שייערכו ב-29-19 בדצמבר גם במסעדות נוספות, בהן AKA, JAFFA, פופינה, פרא ועוד.
בני מדר הוא השף של מסעדת Sphera.