![](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2017/05/28/7810530/7810530_43_91_938_564_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים:
לקלתית הקיש - תבנית בקוטר 26
1
ביצה
1
כוס
שיבולת שועל
1
כוס
קמח לבן
150
גרם
חמאה
חתוכה לקוביות
1/2
כפית
מלח
2-5
כפות
מים קרים
למלית:
1
מכל שמנת מתוקה
2
ביצים
טרופות
200
גרם
גרם גבינת פטה עזים
מפוררת
1/2
כפית
מלח
3
גבעולי טימין (רק העלים)
2
בצל
קצוץ ומטוגן
1/2
כפית
פלפל שחור
:רשימת קניות עבור המתכון
קיש שיבולת שועל וגבינות
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/byjby2yf2אופן ההכנה:
- מכניסים למעבד מזון את כל מרכיבי הקלתית, אם יש צורך מוסיפים עוד קצת מים קרים
- מעבירים למקרר ל-10 דקות ומרדדים על נייר אפייה מקומח
- מעבירים בזהירות את הבצק לתבנית קיש ומרפדים היטב גם את הדפנות
- מעבירים את התבנית למקפיא ל-20 דקות
- בקערה גדולה מערבבים יחד את כל מרכיבי המלית
- מעבירים לתבנית עם הבצק ואופים בטמפרטורה של 180 מעלות במשך 30-40 דקות