אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את שקעי התבנית, או מרפדים אותם בעטרות נייר (מנג'טים).
- שמים בקערת המערבל את החמאה והסוכר, ומקציפים לקרם אחיד ואוורירי. מוסיפים בהדרגה את הביצים הטרופות ומערבלים עד להיווצרות קרם אחיד. מסירים את הקערה מהמערבל.
- מערבבים בקערה נפרדת את הפרג, הקוקוס, קמח תפוחי האדמה, הקינמון וקליפת הלימון. מוסיפים את התערובת לקרם לסירוגין עם החלב ומערבבים בתנועות קיפול לעיסה אחידה. יוצקים לשקעים כמעט עד למלוא גובהם ואופים 40-35 דקות, עד שהמאפים זהובים ויציבים. מצננים, מחלצים מהתבנית ומגישים.