כשר
זמן הכנה
30 דקות
זמן כולל
70 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
9
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים:
1
ק"ג
פילה דג ים
ללא עור ואידרות (למשל, מוסר ים או אינטיאס)
1
בצל סגול
1/2
פלפל צ'ילי אדום
קצוץ
5
שיני שום
קלופות
צרור עלי כוסברה
קצוצים
1
כוס
גרגירי תירס
מעט שמן
מלח
פלפל גרוס
לרוטב :
3
כפות
סויה
1
כף
מיץ לימון
1/4
כוס
מים
מעט סוכר חום
1/2
כפית
שבבי צ'ילי
או צ'ילי קצוץ
1/2
צרור עלי כוסברה
קצוצים
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מכינים את הקציצות - במעבד מזון קוצצים את כל המרכיבים (בהדרגה), פרט לתירס והשמן. מוסיפים תירס ומעט שמן, ומערבבים קלות. צרים מהתערובת קציצות יפות ואחידות (כדאי לעבוד עם ידיים משומנות).
  2. משמנים קלות את המחבת, ומטגנים כ-2 דקות מכל צד על להבה בינונית-גבוהה.
  3. מכינים את הרוטב - מערבבים סויה, מיץ לימון, מים, סוכר חום, צ'ילי וכוסברה.
  4. להגשה - מסדרים את הקציצות בצלחת, ומגישים לצד את הרוטב.