אופן ההכנה:
- מכניסים לקערה את הקמח ויוצרים גומה במרכז, לתוך הגומה מכניסים את המצרכים בסדר הבא: סוכר, שמרים, מים, ומערבבים קלות. לאחר מכן מוסיפים מלח, שמן, ביצה וצימוקים ולשים היטב בתנועות קיפול עד לקבלת בצק אחיד.
- מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה של שעה.
- מקמחים משטח וקולעים לחלה. מניחים להתפחה נוספת של כחצי שעה.
- מורחים ביצה ומפזרים שומשום.
- מחממים תנור(לא על מצב טורבו) ל-190 מעלות ואופים כ-35 דקות.
מימי נאמן שייך היא הקונדיטורית של רשת "מאפה נאמן"