אופן ההכנה:
- מכינים את הקרמו תות-גבינה - בקערה שמים את הג'לטין עם מים, ושומרים בצד. בסיר בינוני על אש גבוהה מבשלים את החלב, השמנת המתוקה, החלמונים והסוכר עד לסף רתיחה, מורידים מהאש, מוסיפים את מסת הג'לטין וטוחנים עם בלנדר מוט.
- מוסיפים את השוקולדים, וטוחנים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה ללא גושים. מוסיפים את הגבינה, וטוחנים שוב עד לקבלת מסה אחידה וחלקה. שומרים בקירור למשך לילה.
- מכינים את מחית התות - טוחנים בבלנדר את התות המיובש עם המים עד שמתקבלת מחית תות סמיכה.
- מכינים את הקראמבל תות - שמים את כל מרכיבי הקרמבל מלבד השוקולד בקערה, ומערבבים ביד בזהירות (לא ללוש) עד לקבלת מרקם המדמה קוסקוס. מעבירים לתבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-165 מעלות עד להזהבה, מקררים לטמפרטורת החדר.
- ממיסים את השוקולד בקערה בבאן מארי או כמה שניות במיקרוגל עד להמסה מלאה, מוסיפים את הקרמבל ומערבבים בזהירות. משטחים את התערובת על גבי תבנית עם נייר אפייה עד שהיא מתקשה.
- מרכיבים את המנה - יוצקים את תוכן המחית לשק זילוף עם צנתר חלק בקוטר של מספר 7, ומזלפים מעט מחית בתחתית הכוס. בשק זילוף נוסף עם צנתר מספר 12 יוצקים את הקרמו תות-גבינה ומזלפים עד לרבע כוס, מזלפים מעל מעט מחית תות, מזלפים שוב קרמו גבינה עד לגובה של חצי מהכוס, ומקשטים עם קראמבל תות ותות טרי.