אוכל בטעם של בית הוא אוכל הכי מספק שיש. הוא מחמם לא רק את הבטן אלא גם את הלב ואת הנשמה, וכשהוא עשוי היטב ומתובל כהלכה - הוא בכלל חגיגה. אבל אוכל ביתי הכי הכי טעים כשהוא מזכיר את הבית - את הניחוחות שבקעו מהמטבח, את השכנה בשישי בצהריים שהייתה מאכילה כמעט את כל הילדים בשכונה או כל דבר אחר שמעורר נוסטלגיה בבלוטות הטעם והריח שלכם.
אבל יש מתכונים שהולכים ונעלמים ומוכרחים להעביר אותם בירושה - שלא ייאבדו בשיני הזמן, שלא נשכח איך לשחזר אותם וכשלא יהיה יותר מי שילמד אותנו להכין.
המתכונים באדיבות מסעדת הבסטה המגישה בכל יום שלישי תפריט "תבשילים על אש קטנה": מלפף, קציצות בסטיל, זיתים מרוקאים, קובה סלק, מרק גונדי, מרק פול וטלה ועוד.