אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-170 מעלות, משמנים ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- בקערה של המיקסר מקציפים ביצים וסוכר, מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים קרם פטיסייר, גבינה לבנה וגרידת לימון. מקציפים מעט ומוסיפים שמן בזילוף איטי תוך כדי הקצפה.
- בקערה נפרדת מערבבים קמח לבן, אבקת אפייה וקורנפלור.
- מעבירים את התערובת היבשה למיקסר עד לקבלת בלילה אחידה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים כ-50-40 דקות עד שהעוגה מקבלת צבע שחום יפה וקיסם יוצא עם פירורים לחים עליו.
- מצננים היטב ומקשטים באבקת סוכר בעזרת מסננת.
נפתח לכם התיאבון לעוד מתכונים? קרן אגם מגישה סדרת מקור חדשה בערוץ האוכל: קרן אגם אופה מהבית, שישי ב-17:30