קרן אגם
לא כשר
צמחוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן כולל
70 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
11
מצרכים
8
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
תבנית 24 ס"מ עגולה מתפרקת
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מחממים תנור ל-170 מעלות, משמנים ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. בקערה של המיקסר מקציפים ביצים וסוכר, מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים קרם פטיסייר, גבינה לבנה וגרידת לימון. מקציפים מעט ומוסיפים שמן בזילוף איטי תוך כדי הקצפה.
  3. בקערה נפרדת מערבבים קמח לבן, אבקת אפייה וקורנפלור.
  4. מעבירים את התערובת היבשה למיקסר עד לקבלת בלילה אחידה.
  5. מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים כ-50-40 דקות עד שהעוגה מקבלת צבע שחום יפה וקיסם יוצא עם פירורים לחים עליו.
  6. מצננים היטב ומקשטים באבקת סוכר בעזרת מסננת.

נפתח לכם התיאבון לעוד מתכונים? קרן אגם מגישה סדרת מקור חדשה בערוץ האוכל: קרן אגם אופה מהבית, שישי ב-17:30