אוכל
כשר
זמן הכנה
30 דקות
זמן כולל
30 דקות
דרגת קושי
בינונית
כמות מצרכים
14
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
נודלס:
1/2
חבילה
נודלס
כורכום טחון
מעט
מלח ופלפל שחור
לפי הטעם
1
כפית
שמן
עוף:
1
כף
שמן
500
גרם
חזה עוף פרוס לרצועות/קוביות
מלח ופלפל שחור
לפי הטעם
1
כפית
בהרט
מוקפץ:
1/2
יחידה
כרוב פרוס
לרצועות
1
חבילה
בצל ירוק
חתוך גס
1/2
סלסלה
פטריות שמפיניון
פרוסות
מלח ופלפל שחור
לפי הטעם
1
קופסת שימורים
קרם קוקוס
1
כף
תבלין קארי
כוסברה טרייה
קצוצה
1/4
כוס
בוטנים
קצוצים
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. הנודלס: מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את הנודלס, את התבלינים ואת השמן ומערבבים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד לריכוך. מסננים ושומרים בצד.
  2. העוף: מחממים את השמן בסיר רחב. מוסיפים את נתחי העוף, מתבלים, מערבבים ומטגנים עד להשחמה. מוציאים ושומרים חם בצד. לא מכבים את הלהבה.
  3. המוקפץ: שמים את הכרוב, את הבצל הירוק ואת הפטריות בסיר, מתבלים במלח ובפלפל, מערבבים וצורבים את הירקות 5-3 דקות. מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים.
  4. מוסיפים את הנודלס ואת הקארי ומערבבים עד לציפוי אחיד. טועמים ומתקנים תיבול.
  5. מכבים את הלהבה, מפזרים כוסברה ובוטנים מעל, ומגישים מיד.