אופן ההכנה:
- הנודלס: מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את הנודלס, את התבלינים ואת השמן ומערבבים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד לריכוך. מסננים ושומרים בצד.
- העוף: מחממים את השמן בסיר רחב. מוסיפים את נתחי העוף, מתבלים, מערבבים ומטגנים עד להשחמה. מוציאים ושומרים חם בצד. לא מכבים את הלהבה.
- המוקפץ: שמים את הכרוב, את הבצל הירוק ואת הפטריות בסיר, מתבלים במלח ובפלפל, מערבבים וצורבים את הירקות 5-3 דקות. מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים.
- מוסיפים את הנודלס ואת הקארי ומערבבים עד לציפוי אחיד. טועמים ומתקנים תיבול.
- מכבים את הלהבה, מפזרים כוסברה ובוטנים מעל, ומגישים מיד.