אופן ההכנה (כ-30 עוגיות):
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים את הנייר.
- חוצים את התמרים, מגלענים אותם וחותכים לקוביות קטנות.
- שמים בקערה את שיבולת השועל, הקמח, השומשום והסוכר. מערבבים. מוסיפים את השמן והביצה ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את התמרים ומערבבים רק עד שהם מתפזרים בתערובת באופן אחיד.
- יוצרים מהעוגיות כדורים בגודל פינג פונג, משטחים אותם בין כפות הידיים ומניחים בתבנית.
- אופים כ-20 דקות, עד שהעוגיות משחימות. מצננים את העוגיות לחלוטין לפני ההגשה. שומרים בצנצנת אטומה (העוגיות יישמרו כשבוע).