אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-210 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- שמים את הדבש או הסילאן בכלי מתאים ומחממים במיקרוגל כחצי דקה (אפשר גם לחמם על להבה נמוכה בסיר קטן). מוסיפים את רוטב הסויה ומערבבים היטב.
- מסדרים את כנפי העוף בתבנית בשכבה אחת צפופה ויוצקים עליהן את הרוטב. אופים כ-30 דקות.
- מוציאים את כנפי העוף מהתנור, הופכים ואופים 25-20 דקות נוספות, עד שהן פריכות ושחומות. אם הכנפיים לא פריכות מספיק, הופכים שוב ואופים עוד 15-10 דקות. אם הרוטב מתאדה מאוד במהלך האפייה, אפשר להוסיף עד 1/4 כוס מים.
- מוציאים מהתנור, מעבירים לצלחת הגשה ללא שאריות הרוטב (כדי שלא "ירטיב" את הכנפיים), מפזרים את הבצל הירוק ומגישים.
איך שומרים? עד 3 ימים, במקרר.