אופן ההכנה:
- שוטפים את החיטה היטב במים ומסננים.
- מחממים שמן בסיר ומטגנים מחצית מכמות הבצל עד להשחמה. מוסיפים את החיטה, 1.5 כוסות מים, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כ-40 דקות, עד שהחיטה רכה. מניחים הסיר בצד.
- בזמן שהחיטה מתבשלת מחממים שמן בסיר נוסף ומטגנים את יתרת הבצל עד להשחמה. מוסיפים את הכרוב ומאדים כ-5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהוא משנה מעט את צבעו.
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות, 1.5 כוסות מים, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כ-30 דקות.
- מוסיפים את החיטה, מערבבים, מכסים חלקית ומבשלים כ-15 דקות נוספות.