כך עושים:
1. מחממים תנור ל-190 מעלות ומניחים נייר אפייה על תבנית תנור.
2. מניחים את הטורטיות אחת מעל השנייה ומגלגלים למעין רולדה. חותכים את הרולדה שנוצרה לרצועות דקות ומעבירים לקערה.
3. מזלפים על הטורטיות שמן זית ומתבלים באורגנו ומלח. מערבבים היטב.
4. מעבירים לתבנית תנור עם נייר אפייה, מפזרים בצורה חופשית ואופים עד הזהבה עדינה.
5. בינתיים חותכים את המלפפונים לחצי ירח ואת עגבניות השרי חוצים ל-2. אם משתמשים בעגבניות רגילות חותכים לרבעים או לקוביות גדולות.
6. פורסים את הבצל לרצועות כמה שיותר דקות. חותכים את גבינת הפטה לפרוסות או מפוררים גס.
7. מערבבים את כל מצרכי הסלט, כולל הרוטב, ומניחים מעל הר של טורטיות אורגנו זהובות.