אופן ההכנה:
- ממיסים את השוקולד במיקרוגל או על הכיריים (אם משתמשים ביותר מסוג אחד של שוקולד, ממיסים אותם בנפרד). במיקרוגל: מחממים 30 שניות, מערבבים – וחוזרים על החימום הקצר והערבוב עד שהשוקולד נמס לגמרי. על הכיריים: שמים את השוקולד בסיר קטן, ומניחים אותו מעל סיר גדול שבו מעט מים רותחים (אסור שהמים ייגעו בסיר הקטן). מחממים תוך בחישה, עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
- מרפדים תבנית או שתיים בנייר אפייה. בעזרת שתי כפיות יוצקים בתבנית "שלוליות" קטנות של שוקולד. ליצירת מראה שיש, יוצרים כל שלולית מ-3-2 סוגי שוקולד ומערבבים אותם קלות בעזרת קיסם שיניים או מזלג. אולי בהתחלה זה נראה קצת מבולגן, אבל הכל יסתדר אחרי הקירור.
- מניחים על השוקולד מתערובת הפירות והאגוזים. מצננים במקרר כחצי שעה, ומגישים.