מתכוני מצות
כשר
צמחוני
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
55 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
9
מצרכים
84
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים (ל-8 מנות ולתבנית בגודל 25*15):
10
מצות
1/5 2
כוסות
מים
800
גר'
תרד חלוט
סחוט וקצוץ
7
ביצים
4
כפות
שמנת מתוקה
400
גר'
גבינה בולגרית
350
גר'
עגבניות שרי
חצויות
מלח
פלפל
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. שוברים את המצות לחתיכות בגודל 3-2 ס"מ ומעבירים לקערה. יוצקים לקערה את המים, ומערבבים. מניחים 10 דקות עד לספיגה מלאה.
  2. מוסיפים לתערובת תרד, גבינה בולגרית, ביצים, שמנת מתוקה, מלח ופלפל ומערבבים לפיזור אחיד של כל המרכיבים. מוסיפים את חצאי השרי, ומערבבים מעט.
  3. מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומפזרים את התערובת בצורה אחידה. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 35 דקות.
  • מומלץ להגיש לצד שמנת חמוצה.
המתכונים באדיבות רשת מסעדות "בנדיקט"