![מתכוני מצות](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2022/04/16/rkZPHOWO49/rkZPHOWO49_0_66_980_589_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים (ל-8 מנות ולתבנית בגודל 25*15):
10
מצות
1/5 2
כוסות
מים
800
גר'
תרד חלוט
סחוט וקצוץ
7
ביצים
4
כפות
שמנת מתוקה
400
גר'
גבינה בולגרית
350
גר'
עגבניות שרי
חצויות
מלח
פלפל
:רשימת קניות עבור המתכון
מתכון מיוחד לפסח: פשטידת מצות עם תרד
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/h1he2kcvaאופן ההכנה:
- שוברים את המצות לחתיכות בגודל 3-2 ס"מ ומעבירים לקערה. יוצקים לקערה את המים, ומערבבים. מניחים 10 דקות עד לספיגה מלאה.
- מוסיפים לתערובת תרד, גבינה בולגרית, ביצים, שמנת מתוקה, מלח ופלפל ומערבבים לפיזור אחיד של כל המרכיבים. מוסיפים את חצאי השרי, ומערבבים מעט.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומפזרים את התערובת בצורה אחידה. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 35 דקות.
- מומלץ להגיש לצד שמנת חמוצה.
המתכונים באדיבות רשת מסעדות "בנדיקט"