כשר
צמחוני
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
30 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
7
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
5
תפוחי אדמה
קלופים
1
בצל
קלוף
1/2
כוס
קמח
2
ביצים
מעט
מלח
מעט
פלפל
מעט
שמן קנולה
לטיגון חצי עמוק
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מגררים בפומפייה גסה את תפוחי האדמה ואת הבצל לתוך קערה עמוקה. סוחטים את הנוזלים מהבצל ומתפוחי האדמה.
  2. מוסיפים קמח, מערבבים.
  3. מוסיפים ביצים, מערבבים.
  4. מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
  5. מחממים שמן במחבת. כשהשמן חם יוצרים לביבות בעזרת שתי כפות ומטגנים כשלוש דקות מכל צד, על להבה בינונית. מגישים מיד.