אופן ההכנה:
1. בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את כל מצרכי הבצק פרט למלח ולשים על מהירות איטית במשך 5 דקות. מוסיפים את המלח ולשים 10 דקות נוספות. אם הבצק דביק מאוד, תלוי מאוד בקמח, שמים עוד 1/2 כוס קמח.
2. מכסים את הקערה ומניחים לבצק לתפוח במשך שעה.
3. מחלקים את הבצק ל-10 חתיכות שוות במשקלן ומרדדים כל בצק למעין מלבן בעובי 1 ס"מ.
4. מגלגלים את המלבן לרולדה הדוקה ומניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה. הקפידו להשאיר רווח כי הלחמניות תופחות.
5. מכסים את הלחמניות ומתפיחים במשך 45 דקות או עד הכפלת הנפח.
6. מברישים את הלחמניות במים ומפזרים תוספות שאוהבים.
7. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 20-15 דקות או עד הזהבה עדינה.