אופן ההכנה:
- שוברים את המצות לחתיכות בגודל של 3-2 ס"מ, ומעבירים לקערה.
- מוסיפים את החלב, אבקת הסוכר והקינמון, מערבבים היטב לאיחוד טעמים ומניחים בצד ל-5 דקות.
- מוסיפים צימוקים כהים ואגוזי מלך, ומערבבים. מוסיפים 5 ביצים ו-2 כפות שמנת מתוקה, ומערבבים היטב.
- במחבת משומנת בחמאה (עדיף מזוקקת) מטגנים את התערובת כמו ביצה מקושקשת עד לקבלת גוון שחום.
- הגשה - מעבירים את המצה בריי לצלחת הגשה, מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים לצד פירות טריים וחרוסת.