מושיק רוט יוביל וינהל את הקו הקולינרי של קומראן, מסעדת שף כשרה בתל אביב.
מסעדותיו של רוט בעולם זכו לכוכבי מישלן ולהערכה רבה בקרב מבקרי קולינריה, אך עד כה לא שימש כשף או בעלים של מסעדה בישראל. במסגרת שיתוף הפעולה עם קומראן, רוט בנה תפריט חדש בסגנון ישראלי וים תיכוני, שנמצא בהרצה בימים אלה. לצד התפריט הוא גם יוביל וינהל את הקו הקולינרי במסעדה.
בין המנות החדשות בתפריט אפשר למצוא ריזוטו בר ים, קוביות לוקוס קריספי, טאקו טרטר בקר, חלוויאת בג'וספר ועוד.
"אני זוכה להביא לראשונה לסועדים פרספקטיבה אחרת שלי, צד אחר שלא הכירו עדיין. האוכל שאני מבשל בקומראן הוא אוכל שמח שמתחבר למקומיות באמצעות חומרי גלם טריים ואיכותיים והטאצ' האישי שלי", אמר רוט.
לירן צדיק, בעלי מסעדת קומראן, אמר כי "החיבור עם מושיק היה טבעי ומתבקש, אנחנו מכירים היטב כבר שנים וכעת זה שיתוף הפעולה הראשון שלנו. הוא שף מהמעלה הראשונה והאוכל שהוא מכין מצליח לרגש ולספק את החך של כל מי שיטעם".