![סלמון חרדל ודבש](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2024/04/20/HJx5rDUW110/HJx5rDUW110_0_978_2228_1339_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
החומרים:
פילה סלמון עם עור
אפשר נתח אחד גדול או נתחים קטנים אישיים
חרדל דיז'ון
דבש
מלח
פלפל
:רשימת קניות עבור המתכון
סלמון צלוי בתנור עם חרדל ודבש
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/h1qbuurzrאופן הכנה:
1. מחממים מראש תנור ל-200 מעלות.
2. מסדרים את הסלמון על תבנית מרופדת בנייר אפייה, כשהעור כלפי מטה. מתבלים במלח ובפלפל.
3. מערבבים את החרדל עם הדבש. אנחנו שמות בערך ביחס של 2 חרדל ל-1 דבש. מורחים על כל הדג בנדיבות.
4. מכניסים לתנור ואופים 20 דקות.