סלמון חרדל ודבש
כשר
צמחוני
זמן הכנה
5 דקות
זמן כולל
25 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
5
מצרכים
1
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
החומרים:
פילה סלמון עם עור
אפשר נתח אחד גדול או נתחים קטנים אישיים
חרדל דיז'ון
דבש
מלח
פלפל
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן הכנה: 1. מחממים מראש תנור ל-200 מעלות. 2. מסדרים את הסלמון על תבנית מרופדת בנייר אפייה, כשהעור כלפי מטה. מתבלים במלח ובפלפל. 3. מערבבים את החרדל עם הדבש. אנחנו שמות בערך ביחס של 2 חרדל ל-1 דבש. מורחים על כל הדג בנדיבות. 4. מכניסים לתנור ואופים 20 דקות.