אופן ההכנה:
- מכינים את המרינדה לעוף - משרים את הצימוקים במים חמים לעשר דקות ומסננים. טוחנים הכל ביחד, רצוי בעלי ומכתש או מעבד מזון קטן.
- מכינים את רוטב הדבש והלימון - במעבד מזון או ממחה חזק טוחנים דבש עם לימון, ושומרים בצנצנת. משתמשים רק במעט מהרוטב למנה.
- את חזה העוף פורסים באלכסון. מכינים את המרינדה ומברישים את העוף (או מערבבים בידיים) ומעסים את המרינדה לתוכו.
- מחממים מחבת גריל, מטגנים את האגוזים במחבת היבשה, מניחים בצד. צורבים את העופות במחבת (חשוב לא לייבש אותם) על להבה בינונית-גבוהה.
- קורעים את העלים הגדולים של החסה. פורסים דק את התפוחים, בוזקים מעט מלח על הירוקים ומוסיפים את העוף. יוצקים כפית או שתיים של רוטב דבש ולימון, מערבבים פנימה את הגזר והתפוחים, שוברים את האגוזים ומפזרים מעל. מגישים מיד.