אוכל
כשר
טבעוני
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
70 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
8
מצרכים
6
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
4
יחידות
תפוחי אדמה
מסוג דזירה
4
יחידות
בטטות
בינוניות (רצוי בגודל של תפוחי האדמה)
4
כפות
שמן זית
(מתוכם אחת להברשה)
1
כפית
מלח
1
כפית שטוחה
פפריקה
1/4
כפית
פלפל שחור
2
יחידות
שיני שום
כתושות
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
צילום: מירי צדוק
אופן הכנה:
  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.
  2. מקלפים את תפוחי האדמה ואת הבטטות, ופורסים אותם דק ככל האפשר, עדיף במנדולינה (דרגה 1).
  3. מערבבים בקערה גדולה את השמן, המלח, הפפריקה, הפלפל והשום. מוסיפים את הירקות לקערה ומערבבים היטב עד לציפוי אחיד.
  4. מסדרים את הפרוסות לסירוגין, בשורות צפופות בתבנית. מברישים את הירקות בכף השמן שנותרה ומפזרים מעל את עלי הטימין.
  5. אופים 40-30 דקות או עד שהירקות מוכנים.
צפו במתכוניה הנפלאים של מירי צדוק באינסטגרם או בבלוג שלה "עוגה לשבת"