צילום: מירי צדוק
אופן הכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.
- מקלפים את תפוחי האדמה ואת הבטטות, ופורסים אותם דק ככל האפשר, עדיף במנדולינה (דרגה 1).
- מערבבים בקערה גדולה את השמן, המלח, הפפריקה, הפלפל והשום. מוסיפים את הירקות לקערה ומערבבים היטב עד לציפוי אחיד.
- מסדרים את הפרוסות לסירוגין, בשורות צפופות בתבנית. מברישים את הירקות בכף השמן שנותרה ומפזרים מעל את עלי הטימין.
- אופים 40-30 דקות או עד שהירקות מוכנים.
צפו במתכוניה הנפלאים של מירי צדוק באינסטגרם או בבלוג שלה "עוגה לשבת"