סלט מלפפונים וקיווי
כשר
צמחוני
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
15 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
14
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
מרכיבים:
2
יח'
מלפפונים
2
יח'
קיווי קשים, קלופים
1
יח'
תפוח מזן גרני סמית, חתוך לרבעים
1
יח'
קולרבי, קלוף וחתוך לרבעים
1
יח'
שומר גדול
1/2
כוס
עלי נענע
1/2
כוס
עלי בזיליקום
חופן נדיב של שקדים פרוסים
להגשה: 50 גרם גבינת פרמזן, מגולפת בקולפן
לרוטב:
3
כפות
שמן זית
1
כף
חומץ בלסמי
1/2
כפית
שמן שומשום
מלח
פלפל שחור גרוס
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
צילום וסגנון: טליה הדר
אופן ההכנה:
  1. חותכים את המלפפונים, הקיווי, רבעי התפוח ורבעי הקולרבי לפרוסות דקות ככל האפשר (רצוי באמצעות מנדולינה). פורסים דק את השומר לאורכו. מעבירים הכל לקערה ומוסיפים את עלי הנענע והבזיליקום.
  2. מערבבים בקערית את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים על הסלט. מוסיפים מחצית מכמות השקדים הפרוסים, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים היטב.
  3. מפזרים את יתרת השקדים ואת גבינת הפרמזן ומגישים מיד.