פסטה בקרם גבינת עזים ופיסטוק
כשר
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
25 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
6
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
חב'
פסטה, עדיף ארוכה (ספגטי או לינגוויני)
1/4
כוס
חלב או שמנת מתוקה
1
גליל
גבינת עזים רכה
מלח
פלפל שחור גרוס
חופן פיסטוקים טריים, קצוצים
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים את החלב (או השמנת) במחבת גדולה (או בסיר רחב). מפוררים את הגבינה, מוסיפים למחבת ומבשלים תוך ערבוב עד שהיא נמסה. מתבלים במלח ובהרבה פלפל שחור.
  3. כשהפסטה מוכנה מסננים אותה (אבל קודם מעבירים כף-שתיים ממי הבישול למחבת) ומוסיפים למחבת. מבשלים דקה-שתיים על אש נמוכה, תוך ערבוב, עד שהרוטב עוטף את הפסטה לחלוטין.
  4. מוסיפים את הפיסטוקים (וגם פרמזן, אם רוצים) ומגישים.