אופן ההכנה:
- הקציצות: מערבבים היטב את כל מרכיביהן, למעט השמן. יוצרים מהתערובת קציצות.
- מחממים את השמן בסיר. מעבירים ללהבה נמוכה ומטגנים את הקציצות מכל הצדדים עד להזהבה. מוציאים לצלחת.
- התבשיל: מוסיפים לסיר את כל מרכיביו ומערבבים. מוסיפים את הקציצות ויוצקים מים עד לכיסוי המרכיבים, ולא יותר. מביאים לרתיחה, מעבירים ללהבה נמוכה, מכסים ומבשלים כשעה. מדי פעם בודקים את מצב הנוזלים, ומוסיפים אם יש צורך (אבל לא יותר מדי – התבשיל צריך להיות סמיך). מגישים חם, לצד אורז, פירה או קוסקוס.
עוד מתכונים מצוינים של דינה משה - בבלוג "דינה דיש"