לביבות גבינה
כשר
צמחוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן כולל
20 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
6
מצרכים
6
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
500
גרם
גבינה לבנה
5% או 9% שומן
4
ביצים
קורט
סודה לשתייה
200
גרם
קמח מנופה
1 כוס
1
כוס
סוכר
שמן לטיגון
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מערבבים בקערה רחבה את הגבינה הלבנה, החלמונים, הסודה לשתייה והקמח.
  2. מקציפים את החלבונים עד קבלת קצף יציב ומוצק. מוסיפים את הקצף לתערובת הגבינה ומבליעים אותו בעיסת הגבינה בתנועות עטיפה עד שהבלילה אחידה.
  3. מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב.
  4. מחממים שמן במחבת רחבה. לוקחים בערך כף מהבלילה ומניחים במחבת. משטחים קלות את הלביבות בעזרת גב הכף. שומרים על רווח בין הלביבות. מטגנים עד שהלביבות מזהיבות, מגישים חם או קר.
פורסם לראשונה: 13:57, 19.11.23