אופן ההכנה:
מכניסים את האוסובוקו יחד עם ציר העוף, תימין ושאר התבלינים לקסרול בינוני.
מכסים בנייר אפייה ונייר כסף, מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך 3 שעות.
מערבבים יחד את רכיבי הגרמולטה ומניחים בצד.
מבשלים את קלחי התירס בסיר בינוני יחד עם ציר העוף עד לריכוך מלא (לשמור את הנוזלים להמשך).
במקביל מטגנים בצל בחום נמוך עם שמן עד להזהבה.
בעזרת סכין מפרידים את גרגרי התירס לתוך כלי, מוסיפים את הבצל המטוגן, שמן הכמהין והתבלינים, טוחנים בעזרת בלנדר ומוסיפים את נוזל הבישול לפי המרקם הרצוי.
להגשה: מסדרים את הפולנטה בתחתית הצלחת, מצפים את האוסובוקו בגרמולטה ומניחים מעל הפולנטה.