yk13973002
כשר
טבעוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן כולל
25 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
9
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
מרכיבים:
3/4
כוס
בורגול עבה
1/2
כפית
מלח
2
נקטרינות – לבנות או צהובות
1/2
בצל סגול
קלוף
15
עלי נענע
1/4
צרור עלי כוסברה
או פטרוזיליה
1/4
צ'ילי טרי – לא חובה
1/4
כוס אפונת וואסבי
או שקדים פרוסים
3
כפות
שמן זית
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה: 1. מבשלים את הבורגול עם הרבה מים ומלח עד ריכוך (בערך 10 דקות) ומסננים לגמרי.
2. חותכים את הנקטרינות לקוביות בגודל 1 ס"מ ואת הבצל לקוביות קטנות יותר.
3. קוצצים דק את עשבי התיבול והצ'ילי וקוצצים גס את אפונת הוואסבי.
4. אם משתמשים בשקדים פרוסים, קולים אותם על מחבת עד הזהבה עדינה.
5. מערבבים את כל המצרכים יחד ומגישים בטמפרטורת החדר.