רסיולי תרד סלמון
כשר
צמחוני
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
10 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
5
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
450
גר'
רביולי תרד
1
גביע
רוטב אלפרדו
150
גר'
סלמון מעושן, חתוך לרצועות
200
גר'
תרד טרי שטוף, מופרד לעלים
מעט
חמאה לטיגון (10 גר')
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מחממים מחבת וממיסים חמאה, מוסיפים את פיסות הסלמון ומטגנים מעט.
  2. מוסיפים את עלי התרד ומערבבים.
  3. מוסיפים את רוטב האלפרדו ומביאים לרתיחה.
  4. מבשלים את הרביולי – במים רותחים עם כפית מלח כ-5-6 דקות. מסננים ומעבירים אל הרוטב. מבשלים יחד עוד כדקה.