מתכונים טארט מהיר עפ ריבה ופרי
כשר
זמן הכנה
30 דקות
זמן כולל
60 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
9
מצרכים
6
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
ריבת תפוחים:
3
כפות
שמן
6-7
כפות
סוכר חום
4-5
כפות
מיץ לימון
1
כפית
קינמון טחון
5
יח'
תפוחים מסוג גרני סמיט, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
הרכבה:
1
חב'
של בצק עלים, מופשר לפי הוראות היצרן
3
יח'
תפוחים קטנים פרוסים דק
3
כפות
סוכר חום
1
יח'
ביצה טרופה
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות

אופן ההכנה:
  1. ריבת תפוחים: מחממים במחבת גדולה את השמן, מוסיפים את הסוכר, מיץ הלימון והקינמון ומערבבים. מבשלים עד להמסה.
  2. מוספים את התפוחים, מערבבים עד לציפוי ומבשלים עד שהתפוחים מתפרקים. מצננים היטב.
  3. מחממים את התנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  4. ההרכבה: פותחים את הבצק על נייר האפייה וקורצים ממנו צורות (כמובן שאפשר להשתמש בכל חותכן שתרצו או אפילו לפרוס עם סכין). מרימים את שאריות הבצק.
  5. מניחים במרכז כל צורה כף גדושה מהריבה. מסדרים מעל את פרוסות התפוחים, מפזרים מעל סוכר חום ומברישים את הבצק מסביב בביצה טרופה.
  6. אופים 30 דקות, מוציאים, מצננים ומגישים מיד.