אופן ההכנה:
נערבב בקערה נטורינה (או חמאה), ביצים, שמן, סוכר, קוקוס, שומשום, אבקת אפייה, סוכר וניל. את הקמח נוסיף בהדרגה.
נוריד את הבצק למשטח העבודה ונחבר אותו עד לקבלת כדור אחיד.
ניתן לבצק לנוח למשך 15 דקות.
נכניס את הבצק למכונת העוגיות ונדחוס היטב עם האצבעות, ניצור לפי הצורה שאתם רוצים. למי שאין מכונה - יכול לגלגל לאצבעות.
נכניס לאפייה בתנור על 180 מעלות טורבו למשך 10 דקות עד להשחמה.
מומלץ לשמור בצנצנת, אפשר עד חודשיים. בתיאבון!