פסטה
כשר
טבעוני
זמן הכנה
30 דקות
זמן כולל
40 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
8
מצרכים
6
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המרכיבים (ל6-4 מנות):
500
גר'
פסטה מסוג קונקיליוני ריגאטה
או פאקרי (או פסטה לטעמכם)
שמן
לטיגון עמוק
1
חציל
חתוך לקוביות
1/2
צנצנת רוטב עגבניות
חלק
2
שיני שום
1
כף
פטרוזיליה
קצוצה
מלח
150
גר'
גבינת מוצרלה
מגוררת
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם מים רותחים ומומלחים, לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק, ומטגנים את קוביות החצילים עד שיזהיבו.
  3. מחממים במחבת את רוטב העגבניות, מדולל בחצי כוס מים. כשהרוטב רותח, מוסיפים את קוביות החצילים המטוגנים, כותשים פנימה את שיני השום ומוסיפים את הפטרוזיליה. ממליחים. אפשר להוסיף מעט גבינת מוצרלה מגוררת, אם רוצים.
  4. כשהפסטה מוכנה מסננים, ומוסיפים אותה למחבת הרוטב לבישול של דקה נוספת. מגישים מיד.