אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם מים רותחים ומומלחים, לפי הוראות היצרן.
- מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק, ומטגנים את קוביות החצילים עד שיזהיבו.
- מחממים במחבת את רוטב העגבניות, מדולל בחצי כוס מים. כשהרוטב רותח, מוסיפים את קוביות החצילים המטוגנים, כותשים פנימה את שיני השום ומוסיפים את הפטרוזיליה. ממליחים. אפשר להוסיף מעט גבינת מוצרלה מגוררת, אם רוצים.
- כשהפסטה מוכנה מסננים, ומוסיפים אותה למחבת הרוטב לבישול של דקה נוספת. מגישים מיד.