אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-170 מעלות. משמנים את התבנית.
- מקציפים את הביצים עם 1/4 1 כוסות מהסוכר לקצף בהיר. מוסיפים בהדרגה את השמן וכוס מיץ תפוזים ומקציפים 3 דקות נוספות.
- מקפלים בעדינות לתוך התערובת את הקמח התופח, השקדים הטחונים וקליפת התפוז.
- יוצקים את התערובת לתבנית ואופים כ-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
- מיד לאחר שמוציאים את העוגה מהתנור יוצקים עליה 1/2 כוס מיץ תפוזים. מצננים ומפזרים אבקת סוכר.